Kat'art Jewelery

„Fashions fade, style is eternal”  – „Moda trece, stilul este etern” (Yves Saint Laurent). Această idee ne ghidează de fiecare dată când realizăm o bijuterie nouă.

Bijuteriile Kat’Art se caracterizează prin strălucire și eleganță. Strălucirea lor se datorează Elementelor Swarovski din care sunt confecționate, cristalelor cu multiple fațete care captează lumina și o reflectă în culori minunate. 

Atelierul nostru realizează bijuterii și accesorii manual, produsele noastre fiind destinate cumpărătorilor finali (cu produsele create la comandă încercăm să facem față și celor mai extreme solicitări), intermediarilor, respectiv firmelor care doresc să le ofere ca și cadou pentru angajați sau colaboratori.

Mai mult decât un magazin

Atelierul nostru realizează bijuterii cu cristale Swarovski pentru mirese respectiv pentru ocazii speciale, fiind foarte ușor de asortat oricărei ținute de gală.

În munca noastră un element important reprezintă inovația, Kat’Art fiind primul brand pe piață în ceea ce privește colierele statement cu construcție în ceramică, axându-ne pe motive clasice tradiționale sau stil etno. O altă noutate este combinarea lemnului cu cristale, bijuteriile rezultate bucurându-se de un mare succes în rândul clienților noștri.

Materialele pe care le folosim sunt cristale originale Swarovski Elements și părți metalice care sunt lucrate din argint 925 sau din aliaje placate cu argint sau rodiu, special concepute pentru această gamă de cristale. Bijuteriile nu conțin nichel.